Monday, March 19, 2012

Hellraiser Gokkast

Een van de laatst gemaakte gokkasten uit de Fruitluck fruitautomaten serie is wel de Hellraiser Gokkast. Deze sublieme topper die maar liefst 5 verschillende spellen heeft is niks veranderd en blijft door de jaren heen schijnen op de vele computer schermen van spelers. Of je nu een beroepsgokker bent die even zin heeft in een verzetje op de Hellraiser Gokkast, of je bent iemand die eventjes lekker wil ontspannen op een topper uit de Fruitluck collectie, dan zit je goed, want de Hellraiser Gokkast is een gewilde automaat en een waar enorm veel vraag naar is. En dat is niet voor niets want de uitbetaling alleen al is super en het mooie is ook nog dat je veel gratis spins krijgt als je eenmaal in het Hellraiser Gokken spel zit. Want daar begint pas de pret, kan je je al voorstellen dat je keer op keer prijs krijgt en dat het 0 inzet kost? Nou dat kan op de Hellraiser Gokkast en dat is niet voor niets want deze laatste topper van Fruitluck heeft een hele schare aan fans die altijd wel zin hebben om te gokken op de Hellraiser Gokkast.

Hellraiser Gokkast screenshotje klein



Maar vergis je niet, het spelen op de Hellraiser Gokkast is een genot en kan soms tot verslavende momenten overgaan. Op dat moment moet je dan eventjes stoppen en iets anders gaan doen. Heb je het gevoel dat het beheersbaar is en kun je ontspannen zitten ook al verlies je? Dan zit je goed en kun je gerust door blijven spelen op de Hellraiser Gokkast. Deze online topper, de super fruitautomaat van Fruitluck bestaat uit een aantal verschillende spelletjes waaronder het allerbekende basisspel. Dit wordt gespeeld op de rollen die je ziet in het midden van je scherm. Het volgend spel is de kop of munt game. Met deze game op de Hellraiser Gokkast kun je in een klap heel je gewonnen credits verdubbelen. Maar pas wel op, het kan natuurlijk ook de andere kant op gaan op de Hellraiser Gokkast. Voor hetzelfde geldt gooi je er geld in, win je een mooie combinatie, probeer je nog even het kop of munt spel door op de duidelijke knipperende knop te drukken links onder en dan verlies je. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is daarom verstandig om deze optie op de Hellraiser Gokkast niet al te vaak te gebruiken.

We gaan heel eventjes terug naar de Hellraiser Gokkast basisspel. Dit spel is enorm leuk en je kan al voor een paar cent per druk op de knop, of ronde spelen. Dit is dus een minimaal bedrag waar je al veel voor terug zou kunnen krijgen. Want stel, een ronde kost 1 credit, dat is dan gelijk aan 10 Eurocent. Als je bijvoorbeeld 100 Euro zou storten, dan betekent dat, dat je niet 100 keer mag drukken, maar zelfs 1000 rondjes mee mag! Als dat al geen dikke winst op kan leveren dan weten wij het ook niet! Al met al blijft het natuurlijk gokken op de Hellraiser Gokkast en is het niet voor niets dat het bij de kansspelen hoort. Maar het is toch goed om te weten dat hoe meer muntjes je hebt, hoe meer credits je hebt, hoe meer en hoe beter je kunt spelen op de Hellraiser Gokkast. Want zoals men altijd zegt. Met geld maak je geld. En dat is eigenlijk in het geval van de Hellraiser Gokkast niet anders. Want je hebt geld nodig om geld te winnen. En dat kan van alles zijn. Of je nu 10 Euro wint, of naar huis gaat, of de computer afsluit met 500 Euro extra als zakcent. Het is niet voor niets dat er veel mensen gokken, omdat er ook veel prijzen weg worden gegeven.

legaal stuk getypt En dat is juist het mooie aan de Hellraiser Gokkast (zoals je op de image van het legaal internet casino kunt zien aan de linkerkant). Het is niet een fruitautomaat die alleen slikt, hij betaalt ook nog eens hartstikke goed uit! Je kunt je wel voorstellen dat je, als je eenmaal in het Hellraiser Gokkast spel zit, je veel kunt winnen. In feite is dit het spannende en grote spel waar je de meeste winst kunt maken. Als je namelijk daar terecht komt dan zul je ook zien dat het spel een ander muziekje krijgt en dat je veel meer credits voor je kiezen krijgt op de Hellraiser Gokkast. Het enige waar je dan voor moet waken, ofja op moet hopen, is dat je op geen een rol een Hellraiser Gokkast symbooltje krijgt. Want daarmee zorg je er eigenlijk voor dat je iets minder te draaien hebt. En dat is juist wat je moet hebben. Want de Hellraiser Gokkast is een topper, die veel uitbetaald, maar onze ervaring leert dat je er even op moet spelen en dat het winnen niet vaak binnen 1 minuut gebeurt maar dat je echt iets langer de tijd nodig hebt.